Spaans Portugese waterwerk week in Frankrijk

Vijf Spaanse en vier Portugese waterhonden namen afgelopen week deel aan de waterwerk week in Frankrijk. Het was een fantastische week!

Met zes Spaanse waterhonden, vijf Portugese waterhonden en één Briard hebben we de afgelopen week een heerlijke tijd gehad in de Morvan in Frankrijk. Negen honden namen deel aan de eerste waterwerk workshop in Frankrijk van Agua Fiesta. Alle honden lieten mooi werk zien, elk op hun eigen niveau. De sfeer zat er goed in en het weer was redelijk tot goed, zon, wolken en af en toe een buitje. De foto’s zijn te zien in de fotogalerij.

 

3 Reacties op “Spaans Portugese waterwerk week in Frankrijk”

 1. Hoi Christel en iedereen van het waterwerkweekje Frankrijk

  Wat was het leuk en geweldig om te doen en te zien tot wat de honden in staat zijn. Arrow is aan het bijkomen want hij is wel wat moe van de reis en het werk wat hij heeft laten zien. Ik sta versteld wat hij allemaal kan en durft en ben zeer benieuwd naar de foto’s die Thijs heeft gemaakt. Voor iedereen die dit leest… Ga een volgende keer zeker mee op vakantie waterwerkweek, het geeft enorm veel voldoening maar vooral de band met je hond wordt er nog beter van. Het is echt genieten. En Christel nog bedankt voor alle geduld en Huib voor het roeien en geduldig wachten.

  Groetjes
  Jeanneke en dikke poot van Arrow

 2. Hallo Christel en de waterwerkgroep

  Keisha en ik kijken met veel plezier terug op onze week in Frankrijk.
  Het was leerzaam, gezellig en hebben het vreselijk naar ons zin gehad.
  Dit mede door de groep leuke mensen en de mooie locatie. Ook de honden konden zich heerlijk vermaken de hele week. Ik kijk uit naar de foto’s..

  Nogmaals bedankt, ook Huib voor al het roeiwerk.

  groetjes
  Anneke en Keisha

 3. yvon provoost zegt:

  hi christel,
  helemaal tè leuk om de foto`s van de werkweek te zien, `twas een superlocatie om te werken(met superhonden, uiteraard!) en supermensen om vakantie mee te vieren 😉 bedankt!
  liefs, yvon.

Laat een reactie achter